Trakaste zavese

Trakaste zavese su pravo rešenje za zaštitu prostorija od sunca, a uz to se uklapaju kako u poslovni prostor tako i u prijatnu kućnu atmosferu.

trakaste_zavese_ilu5

Trakaste zavese se prave po meri i zahtevima kupaca, u više od 40-tak boja i dezena. Kutija je ovalnog oblika u standardnoj beloj boji, okretanje traka je pomoću lanca a pomeranje se vrši pomoću kanapa.

Osim sto su elegantne i moderne, trakaste zavese, su veoma jednostavne za upotrebu i održavanje zbog čega su idealan izbor prilikom odabira sistema za zaštitu od sunčevog zračenja. Sastoje iz niza traka (širine 127mm) izrađenih od plastificirane antistatične, nezapaljive i antibakterijske  tkanine koja ne skuplja prašinu niti zadržava neprijatne mirise. U ponudi postoje različite kategorije kvaliteta ovog materijala u zavisnosti od njihovih performansi.

trakaste_zavese_ilu4

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano ili dvostrano, a radijus njihovog okretanja je 180° što budućem korisniku pruža mogućnost da u svakom trenutku postigne željeni nivo osvetljenosti prostorije. Trakaste zavese su potpuno prilagodljive za bilo koji tip prozora ili vrata, bez obzira na njihovu veličinu i oblik i izrađuju se po meri kupca. Osim osnovnog tipa sa lančićem za povlačenje, postoji i automatizovani model koji poseduje ugrađen električni motor sa daljinskim upravljanjem.

Kao veoma dobar izolator, ovaj tip zaštite od sunca može višestruko doprineti smanjenju potrošnje energije, a ujedno estetski  i funkcionalno zaista poboljšati kvalitet prostora u kojem boravite.

trakaste_zavese_ilu3

trakaste_zavese_ilu