Rolo garažna vrata

Ukoliko imate prostor koji biste želeli da zatvorite i pretvorite u garažu, predstavljamo vam rolo garažna vrata po veoma pristupačnim cenama uz profesionalnu izradu i montažu prema vašim merama i zahtevu uz visok kvalitet.

Naša garažna vrata obezbeđuju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Pri parkiranju možete da se dovezete direktno ispred vrata, a pri tom plafon garaže je takođe slobodan. Garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma, koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom pogonskom tehnologijom.

rolo garažna vrata

Motor mehanizma je ugrađen u unutrašnjosti oklagije i lako se održava. Pokretanje i zaustavljanje garažnih vrata odvija se bez buke i glatko, dok si unutrašnji taster i osvetljenje garaže već integrisani u upravljačko kućište. Takođe, garažna vrata se mogu montirati i sa senzorima koji blokiraju vrata ukoliko se automobil nalazi ispod njih.

rolo garaze

Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole. Pokretanje i zaustavljanje rolo garažnih vrata odvija se bez buke i glatko, što štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već integrisani u upravljačko kućište.

rolo vrata

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

rolo garazna vrata